Bezig met laden...

Logboek

NHV kondigt nieuw 5-jaar contract aan in Ivoorkust

NHV kondigt nieuw 5-jaar contract aan in Ivoorkust

De Ivoriaanse tak van de NHV-groep, NHV Côte d'Ivoire SA, kon aankondigen dat zij een contract hebben ondertekend met CNR (Canadian Natural Resources) International Côte d'Ivoire SARL voor het leveren van helikopterdiensten ter ondersteuning van offshore-activiteiten in Ivoorkust. Het contract startte op 1 juni 2023 en heeft een looptijd van vijf jaar.

NHV Ivoorkust zal helikoptertransportdiensten leveren ter ondersteuning van CNR's offshore-operaties op het Espoir-olieveld en het grote Baobab-veld, inclusief bemanningswisselingen, vervoer van passagiers en goederen, ongeplande ad-hoc vluchten en noodondersteuning.

Om deze diensten te kunnen leveren zal NHV gaan opereren met 2 Leonardo AW169 helikopters in plaats van de eerder gebruikte Airbus Dauphin N3 helikopter. Innovatie staat centraal bij NHV Group, daarom willen ze werken met deze moderne helikopters om de hoogste klanttevredenheid te bereiken. Deze helikopters zijn speciaal ontworpen voor offshore-operaties en stellen NHV in staat veilige en betrouwbare transportdiensten te leveren aan CNR in Ivoorkust.

"NHV levert sinds 2014 helikopterdiensten in Ivoorkust aan CNR en we zijn verheugd om hen onze helikopterdiensten te kunnen blijven bieden. Dit is het derde type helikopter dat we aan CNR leveren.", aldus NHV Directeur Ivoorkust, Agathe Dona-Fologo.

"Ons team is toegewijd aan het bieden van veilig en betrouwbaar transport aan onze klanten, en we kijken ernaar uit om de offshore-activiteiten van CNR in Abidjan de komende vijf jaar te ondersteunen!"

De toekenning van dit nieuwe contract benadrukt de toewijding van NHV Côte d'Ivoire om hoogwaardige helikopterdiensten te leveren aan haar klanten in West-Afrika.

Foto © NHV - Danny Nixon

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *