Bezig met laden...

Logboek

Robinson Climb Higher - Episode 1 Arizona, US

Robinson Climb Higher - Episode 1 Arizona, US

De komende dagen tonen we drie video's uit de serie 'Climb Higher' van Robinson. 

In deze serie 'Climb Higher' geeft Robinson een exclusief zicht op wat helikopteroperatoren doen met de Robinson helikopters. De serie toont de onmisbare rol die Robinson-helikopters spelen bij het overbruggen van de kloof tussen mensen, plaatsen en mogelijkheden, waardoor operators een breed scala aan missies kunnen volbrengen met ongeëvenaarde toegankelijkheid, efficiëntie en effectiviteit.

De videoserie 'Climb Higher' biedt kijkers een exclusief kijkje in hoe operators meer doen met Robinson-helikopters. De eerste aflevering biedt een kijkje achter de schermen bij Quantum Helicopters in Chandler, Arizona, waar een generatie na generatie helikopterpiloten leert vliegen op Robinson R22's.

De R22, bekend om het leveren van kritische vaardigheden en een universele basis voor een carrière in de helikopterluchtvaart, dient als een bewijs van de toewijding van Robinson Helicopter aan betrouwbaarheid, toegankelijkheid en een lange levensduur.

“Bij Robinson Helicopter zijn we toegewijd aan het ontwerpen en bouwen van helikopters die niet alleen betrouwbaar en toegankelijk zijn, maar ook in staat zijn om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften en het zware werktempo van onze klanten wereldwijd”, aldus David Smith, president en CEO van Robinson Helicopter Company. “Via deze nieuwe videoserie kunnen we verhalen delen over de unieke manieren waarop Robinson-helikopters operators over de hele wereld in staat stellen zware klussen aan te pakken en hun missies betaalbaar en betrouwbaar te volbrengen.”

Van vliegtraining tot landbouw en wetshandhaving tot nieuwsverslaggeving: Robinson-helikopters zijn synoniem geworden voor betrouwbaarheid, toegankelijkheid en veelzijdigheid, waardoor ze de best verkochte civiele helikopters ter wereld zijn.

Robinson Helicopter zal later dit jaar extra video's uit Australië en de rest van de wereld delen, waarin wordt getoond hoe operators over de hele wereld meer bereiken met Robinson. 

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *