Bezig met laden...

Logboek

European Rotors 2023 sloot zijn deuren met leuk nieuws!

European Rotors 2023 sloot zijn deuren met leuk nieuws!

Na een succesvolle editie heeft European Rotors 2023 afgelopen donderdagavond in Madrid zijn deuren gesloten.

Organisatoren EHA (European Helicopter Association), EASA (European Union Aviation Safety Agency) en HAI (Helicopter Association International), kunnen met een goed gevoel terugkijken op de derde editie van European Rotors.

Vooral het aantal bezoekers dat met 54% steeg tot 5.400 tekende voor het succes maar ook het aantal deelnemende bedrijven (231) en tentoongestelde helikopters (23) overtroffen ruimschoots de vorige twee edities.

"We zijn er trots op dat de Europese helikoptergemeenschap erkent dat dit het belangrijkste helikopterevenement in Europa is", zegt Eduardo Consejo, voorzitter van Asociación de Trabajos Aéreos y de Emergencias (ATAIRE), de Spaanse helikopter branchevereniging die het evenement mede organiseerde.

"Een van onze taken is het promoten van onze levendige industrie in alle Europese regio's en landen", zegt Isabella Abbate, uitvoerend directeur van EHA. "Door de shows af en toe op verschillende locaties te houden, kunnen we de dynamische manieren waarop onze industrie de mensen in Europa bedient, ondersteunen en benadrukken."

En dan kon vertrekkend EHA-voorzitter Christian Müller aankondigen dat European Rotors 2024 van 4 tot 07 november in de RAI in Amsterdam, Nederland, zal worden gehouden. Leuk nieuws voor alle helikopterfanaten: volgend jaar is European Rotors een Benelux evenement! Allen daarheen!

Hieronder een sfeerbeeld van de eerste dag op de ER2023.

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *