Bezig met laden...

Logboek

UK CAA publiceert haar maandelijkse update voor private piloten

UK CAA publiceert haar maandelijkse update voor private piloten

We blijven goede informatie ontvangen voor de "private" luchtvaart van de Engelse CAA, die hun private piloten goed informeren en telkens weer te wijzen op veiligheidsaspecten in de burgerluchtvaart. Zoals eerder aangekondigd zullen we een goede selectie van deze documentatie publiceren zodat ook wij hier in de Benelux van deze prima informatie gebruik kunnen maken.

U kunt deze info eenvoudigweg downloaden vanop de helispot.be website.

In bijlage hebben we de Juni 2011 versie van "General Aviation Safety Information Leaflets (GASIL) - CAA Accident Prevention" opgeladen. Het document bevat een aantal opfrissingen naast veilgheidstips en aanbevelingen. Dit document wordt samengesteld aan de hand van ervaringen die opgedaan zijn bij het onderzoeken van honderden luchtvaartincidenten die er jaarlijks in de UK gebeuren. Het is echt het lezen waard en we raden U aan om het eens aandachtig door te nemen; je kunt nooit te goed geinformeerd zijn! Wij wensen U veel leesplezier.

Klik hier om het Juni 2011 document te lezen

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *