Bezig met laden...

Logboek

Bristow verzekert zich van financiering voor UK SAR project 2

Bristow verzekert zich van financiering voor UK SAR project 2

Bristow gaat nieuwe langetermijnfinanciering aan voor maximaal £ 55 miljoen. De groep heeft aangekondigd dat zij een nieuwe, twaalfjarige, gegarandeerde uitrustingsfinanciering is aangegaan voor een totaalbedrag van maximaal £55 miljoen met een bankensyndicaat onder leiding van National Westminster Bank Plc .

De opbrengsten uit die financiering zullen worden gebruikt ter ondersteuning van de investeringsverplichtingen van Bristow met betrekking tot het tweede generatie Britse zoek- en reddingscontract ("UKSAR2G") met het 'Department for Transport' en de 'Maritime & Coastguard Agency' van het Verenigd Koninkrijk.

"Deze nieuwe kredietfaciliteit versterkt onze financiële positie verder en zal een succesvolle overgang van activiteiten naar het nieuwe UKSAR2G-contract ondersteunen", aldus Chris Bradshaw, President en Chief Executive Officer van Bristow. "We willen onze bankpartners bedanken voor hun steun aan Bristow en voor het helpen faciliteren van onze groei en succes."

De verplichtingen van Bristow zullen worden gewaarborgd door vier nieuw geleverde Leonardo AW139 zoek- en reddingshelikopters ("SAR"). De kredietfaciliteit heeft een beschikbaarheidsperiode van 15 maanden en zal naar verwachting in 2024 worden gebruikt, onder voorbehoud van de levering van de nieuwe SAR-helikopters. De kredietfaciliteiten zullen Bristow een rente kosten die gelijk is aan de Sterling Overnight Index Average plus 2,75% per jaar.

Het bankensyndicaat omvat NatWest, Clydesdale Bank PLC (handelend onder de naam Virgin Money) en First-Citizens Bank & Trust Company.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *