Bezig met laden...

Logboek

Flash: meer dan 1.000 artikels in het Logboek

Flash: meer dan 1.000 artikels in het Logboek

Deze week hebben we de kaap van 1.000 artikels in de HeliSpot Logboek bereikt! Een mijlpaal voor onze website die na meer dan 5 jaar zo stilaan een vast waarde aan het worden is in het Benelux helikopter-wereldje.

Een paar statistieken over de website:

  • Helispot.be en Helispot.nl hebben samen zo'n 3.000 unieke bezoekers per maand die samen zo'n 9.000 bezoeken brengen op de website.
  • Dagelijks krijgen we 300 bezoekers op de website die gemiddeld elk drie pagina's per bezoek lezen.
  • De Helispot-website heeft 8.512 pagina's die allemaal op Google geïndexeerd zijn en verbruikt dagelijks 0.5 GB uitgaand webverkeer.

Onze PPL(H) examenmodule is zeer populair; sinds begin dit jaar hebben we 2.800 examens afgenomen en we hopen dat we hier positief hebben bijgedragen tot uw resultaten als U uiteindelijk uw PPL(H) testen ging afleggen. Wij zouden het erg op prijs stellen mocht U ons uw examenvragen willen doorsturen zodat we deze kunnen toevoegen aan onze examendatabase. Zo kunnen ook PPL(H)'er na U weer gebruik maken van de meest up-to-date examenvragen. Gebruik dit emailadres!

Tot onze spijt waren we in het najaar zowat 36u uit de ether door een probleem bij onze webhosting in de US. Wij vonden dit niet kunnen en hebben in de loop van October achter de schermen gewerkt om de website te hosten bij een Benelux-provider; dit is nu sedert 17 October 2014 gelukt en sindsdien hebben we geen outages meer gehad. Een gelukkig bijverschijnsel van deze verhuis is dat de theoretische snelheid van de website sterk is verbeterd; we hopen dat U dit ook heeft kunnen opmerken.

Wij danken al onze lezers voor hun interesse in de website en danken ook al onze free-lance medewerkers die het mogelijk maken dagelijks de nieuwtjes uit de helikopterwereld snel tot bij U te brengen. Door deze belangeloze inzet kunnen we dit blijven doen zonder vervelende reclame's of commerciële doeleinden! Als U iets interessant ziet in de helikopterwereld laat het ons weten!

Graag even uw feedback! We horen het graag direct van U! Gebruik onderstaande reactiebox of stuur ons een email via dit adres

Nog veel lees- en helikopterplezier!

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *