Bezig met laden...

Logboek

MD Helicopters verkoopt MD530F voor Special Missions

MD Helicopters verkoopt MD530F voor Special Missions

MD Helicopters (MDH) is verheugd de ondertekening van het contract aan te kondigen van een MD 530F met het trainingscentrum van Special Missions in Argentinië. De helikopter zal worden gebruikt voor politie-, beveiligings- en militaire training in aanvals- en verkenningsoperaties in hun ultramoderne trainingscentrum in La Pampa Providence, Argentinië.

"Door de MD 530F in onze diensten op te nemen, kunnen we onze hoogwaardige oplossingen voor onze klanten aanzienlijk versterken. De ongeëvenaarde prestaties, wendbaarheid en wendbaarheid van de MD530F zullen niet alleen onze operationele efficiëntie verhogen, maar ook zorgen voor een verbeterde uptime, waardoor we de verwachtingen in onze diensten kunnen overtreffen." aldus Javier Catoni, president van Special Missions.

Special Missions zal de MD 530F-helikopter toe te voegen aan zijn bestaande trainingsvloot van een Robinson 66, Cessna Grand Caravan en een Cessna 172. De levering van de helikopter staat gepland voor Q2 2025.

"Ik ben verheugd de uitbreiding van onze productlijn naar de Zuid-Amerikaanse regio aan te kondigen. Onze 530F-helikopter is een bewijs van betrouwbaarheid en effectiviteit bij militaire training en militaire missies in de echte wereld wereldwijd, en we zijn ervan overtuigd dat het toestel de verwachtingen van Special Missions zal overtreffen."  zei Jason Lindauer, VP Verkoop en Marketing van MD Helicopters.

De 530F is op maat geconfigureerd met een missie-uitrustingspakket dat onder andere een crashbestendige extra brandstoftank, OnBoard Dual Cargo Hook-systeem, Tyler Special Ops Platform en een Tyler MD Fast Rope omvat om ervoor te zorgen dat het toestel past bij het trainingsprofiel van de klanten.

Foto 1: © MD Helicopters
Foto 2: © Tylertech (C. Dyer) Special Ops Platform op MD600

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *