Bezig met laden...

Logboek

Sikorsky krijgt $ 650 miljoen voor upgrade HH-60W Jolly Green II

Sikorsky krijgt $ 650 miljoen voor upgrade HH-60W Jolly Green II

Nog voor de Sikorsky HH-60W Jolly Green Combat Rescue Helicopter in dienst was kreeg Sikorsky in februari 2021 een budget van $980 miljoen om een ganse rij upgrades te bouwen voor de Black Hawk HH-60W CSR. 

We zijn intussen 2,5 jaar verder en de eerste HH-60W zijn in dienst van het Amerikaans leger en Sikorsky heeft weer een nieuw budget gekregen, dit keer ter waarde van $650 miljoen om deze speciale Black Hawk-uitvoering te upgraden.

Een eerste deel, ter waarde van $ 91.240.127 voorziet in de ontwikkeling en integratie van het Global Positioning System Anti-Jam, Mobile User Objective System en Degraded Visual Environment systemen op het HH-60W Air Vehicle en zijn trainingssystemen. Deze opdracht zal naar verwachting op 20 september 2030 zijn voltooid.

Verder upgrades zijn blijkbaar nog niet vastgelegd maar daarvoor heeft Sikorsky nog een budget beschikbaar van $ 560 miljoen. Leuke order voor Sikorsky dat natuurlijk geen concurrenten naast zich moest dulden voor deze upgradeorder. 

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *