Bezig met laden...

Logboek

European Rotors in Madrid opent zijn deuren op 28 november

European Rotors in Madrid opent zijn deuren op 28 november

De jaarlijkse grote helikopterbeurs European Rotors opent zijn deuren op 28 november 2023 in de Ifema-beurs nabij het Madrid Barajas International Airport. 

EUROPEAN ROTORS weerspiegelt de veelzijdigheid van onze industrie en zal iets te bieden aan mensen uit elk aspect van de helikopter- en VTOL-sector. Het bevat zelfs mogelijkheden voor mensen die van het ene industriesegment naar het andere willen verhuizen. De beurs heeft de steun en medewerking van de grote namen uit de industrie, Airbus, Safran, Leonardo en anderen, de brancheorganisaties EHA, Ataire en HAI en zeker niet vergeten de actieve medewerking van EASA.

Het programma van dit jaar bevat evenementen en programma's die zijn ontworpen om specifieke delen van de verticale vliegindustrie onder de aandacht te brengen. Van het EASA Rotorcraft en VTOL Safety Symposium op de eerste dag van de beurs tot de eindpresentatie van het evenement over het Artemis Space Programme, de organisatoren hebben veel energie gestoken in presentaties en het curriculum van materiedeskundigen uit de hele industrie.

Een eerbetoon aan de HEMS-diensten

In Spanje dienen Helicopter Emergency Medical Services (HEMS)-helikopters als een vitaal en essentieel vervoermiddel na ongevallen of rampen. HEMS-helikopters worden ook gebruikt tijdens medische noodgevallen, zoals medische transfers van patiënten of vitale organen voor transplantatie. Bemanningen van helikopters voeren ook zoek- en reddingsoperaties uit en bestrijden branden tijdens het groeiende brandseizoen in Spanje.  

"Deze bemanningen en hun vliegtuigen voeren vitale en onmisbare missies uit die speciale erkenning verdienen", zegt Andreas Hjert, de moderator van de HEMS-dag. De HEMS Day staat gepland voor fase 2 op woensdag 29 november van 10.30 uur tot het einde van de dag.

Carriere dag

EUROPEAN ROTORS zal de industrie opnieuw bijstaan met een Career Day-evenement. Dit programma biedt werkgevers de mogelijkheid om vacatures te promoten en moedigt werkzoekenden aan om zich voor te bereiden op sollicitatiegesprekken. Het evenement duurt een dag, op donderdag 30 november, met presentaties van bedrijven die werknemers willen aanwerven, gevolgd door rondleidingen op de beursvloer. Het is ook een platform om iemand te informeren over hoe je de volgende generatie piloot kunt worden of een carrière in de luchtvaartindustrie kunt nastreven. 

De beurs

Op de European Rotors-beurs zelf tonen meer dan 200 bedrijven hun nieuwste producten en worden ook een paar primeurs aan het beurspubliek voorgesteld. Zowel de grote OEM-fabrikanten als gespecialiseerde avionics bedrijven tot HEMS-uitrusting, alles is aanwezig om je de laatste stand van de helikopterindustrie te tonen.

Je kunt nog steeds tickets aankopen via de website van de European Rotors-beurs

See you there...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *