Bezig met laden...

Logboek

UK CAA publiceerde een Gasil Helikopter Special

UK CAA publiceerde een Gasil Helikopter Special

We blijven goede informatie ontvangen voor de "private" luchtvaart van de Engelse CAA, die hun private piloten goed informeren en telkens weer te wijzen op veiligheidsaspecten in de burgerluchtvaart. Zoals eerder aangekondigd zullen we een goede selectie van deze documentatie publiceren zodat ook wij hier in de Benelux van deze prima informatie gebruik kunnen maken.

U kunt deze info eenvoudigweg downloaden vanop de helispot.be website.

In bijlage hebben we de Helikopter Special versie van "General Aviation Safety Information Leaflets (GASIL) - CAA Accident Prevention" van December 2002 opgeladen. Het document bevat een aantal opfrissingen naast veilgheidstips en aanbevelingen. Deze editie geeft specieke helikopter info rond: slecht weer, ongevallen, training, rotor downwash, nacht vliegen, en tail rotor verlies. Het is echt het lezen waard en we raden U aan om het eens aandachtig door te nemen; je kunt nooit te goed geinformeerd zijn! In elk geval een zeer goede refresh.

Klik hier om het Gasil Special Helikopters document te lezen

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *