Bezig met laden...

Logboek

ACTIE: Handleiding Luchtvaartfotografie

ACTIE: Handleiding Luchtvaartfotografie

Luchtvaartfotografie is een hobby waar de meeste helikopterliefhebbers - ikzelf ook - wel eens zelf aan beginnen maar na een paar pogingen links laten liggen omdat het toch niet zo eenvoudig is als het op het eerste zicht lijkt. Maar de doorbraak van de digitale fotografie heeft ook luchtvaartfotografie een stuk toegankelijker gemaakt.   

Misschien kunnen we je wel even op weg helpen! Luchtvaartfotograaf Guy Croisiaux heeft een Nederlandstalig boek uitgebracht die alle facetten van luchtvaartfotografie belicht. Croisiaux is zijn ganse leven professioneel fotograaf en heeft ook een lange ervaring in de luchtvaartfotografie die hij in deze 2e editie van zijn handboek voor luchtvaartfotografie met ons wil delen.

Het boek telt 118 pagina's verdeeld over 9 hoofdstukken: 

  1. Photo Gear: welk materiaal heb je nodig voor luchtvaartfotografie 
  2. Fysieke belasting & beveiliging van je fotomateriaal
  3. Must Have & andere interessante gadgets
  4. TechTalk - Quick tips
  5. TechTalk - Research
  6. Waar kan je gaan spotten?
  7. Spotters etiquette
  8. Post-productie
  9. Varia - tips - airport lay-out 

Het boek bruist van de kennis, de ervaring en de tips die auteur Guy Croisiaux met de lezer wil delen. Ook helikopters komen aan bod en hebben wel het voordeel dat ze niet voorbijvliegen aan straaljager-snelheden...

SPECIALE ACTIE VOOR HELISPOT-LEZERS

We konden zelf het boek online doornemen en waren direct enthousiast. En we kregen een prachtig voorstel van de auteur: de eerste tien lezers (ontvangtijd van de email) die een email sturen (klik hier) naar onze redactie krijgen een gratis licentie voor de onlineversie van het boek: Luchtvaart Fotografie - Guy Croisiaux.

KOPEN

Je kunt het werk van de auteur hier zelf van dichtbij bekijken, het is het resultaat van de ervaring en de tips uit zijn boek. Het boek zelf kun je in verschillende versies kopen via deze link.

 

Foto's © Guy Croisiaux

1 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *