Bezig met laden...

Logboek

Heli-Expo 2023 - Enstrom verkoopt 12 helikopters

Heli-Expo 2023 - Enstrom verkoopt 12 helikopters

Na een woelige en onzekere periode waarbij de Chinese eigenaar, Chongqing General Aviation Industry Group Co., Ltd. (CGAG), de onderneming bankroet achterliet kwam Enstrom Helicopters afgelopen zomer in handen van de succesvolle ondernemer Chuck Surack. 

Met het zelfvertrouwen en de financiële injectie van Surack wil Enstrom snel terug aanknopen met zijn successen uit het verleden. De aanwezigheid van Enstrom op de Heli-Expo 2023 was dan ook niet onopgemerkt: een knappe stand, twee Enstrom helikopters, een sterk gemotiveerd team en zowel de nieuwe CEO Todd Tetzlaff als eigenaar Chuck Surack zelf aanwezig. Op zijn minst knap voor een onderneming die een jaar geleden failliet was.

En bij de sluiting van de Heli-Expo kwam het resultaat voor al het harde werk: Enstrom Helicopter kondigde trots aan dat ze 12 helikopters hebben verkocht op de HAI HELI-EXPO! Een statement die er mag zijn voor een onderneming die de afgelopen drie jaar alles samen slechts 7 helikopters bouwde.

Dennis Martin, Vice President Sales & Marketing van Enstrom reageerde dan ook verheugd: "We kwamen naar de show met zeer hoge verkoopverwachtingen en we zijn blij met de resultaten". 

Naast een nieuw glaspaneelsysteem dat beschikbaar is op zowel de 480B- als de 280FX-modellen, zullen Enstrom-helikopters ook worden uitgerust met een gloednieuw interieur en een kenmerkend verfschema van de beroemde kunstenaar Dean Loucks.

En ook eigenaar Chuck Surack was zeer opgetogen over het resultaat van zijn investering: "Ik heb deze week veel mensen ontmoet die naar onze stand zijn gekomen om interesse te tonen in onze helikopters en nog meer die hebben gezegd hoe blij ze zijn om te zien dat Enstrom terug is en hoe opgewonden ze zijn dat we weer helikopters produceren".

Foto © Helispot - Enstrom

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *